settingsLogin | Registersettings

[openstack-community] Openstack single machine - Failure after reboot

0 votes

Hello guys,

I've tried to follow install instructions from
(http://docs.openstack.org/developer/devstack/) and installation was
smoothly.

Now I'm having a hard time to get DevStack back to work after reboot.
There are many errors for every horizon link I try to hit.

Please help.

Thanks

BR,

R


Community mailing list
Community@lists.openstack.org
http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/community
asked Nov 5, 2016 in openstack-community by Rafael_Azevedo (320 points)   1 1

3 Responses

0 votes

After reboot, did you run?

./unstack.sh

./stack.sh

Edgar

On 11/5/16, 1:00 PM, "Rafael Azevedo" raffus@gmail.com wrote:

Hello guys,
I've tried to follow install instructions from
(https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__docs.openstack.org_developer_devstack_&d=DgICAg&c=DS6PUFBBr_KiLo7Sjt3ljp5jaW5k2i9ijVXllEdOozc&r=G0XRJfDQsuBvqa_wpWyDAUlSpeMV4W1qfWqBfctlWwQ&m=2weyqJ7HeIXvsV-OJkNedUmFylqbEZoGPW_SAtusVN4&s=C5W7qRiDWPVpXXBKYPbvkzFJJTa1l_XCiQ6XZJldDUs&e= ) and installation was
smoothly.
Now I'm having a hard time to get DevStack back to work after reboot.
There are many errors for every horizon link I try to hit.

Please help.

Thanks

BR,

R
_______________________________________________
Community mailing list
Community@lists.openstack.org
https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__lists.openstack.org_cgi-2Dbin_mailman_listinfo_community&d=DgICAg&c=DS6PUFBBr_KiLo7Sjt3ljp5jaW5k2i9ijVXllEdOozc&r=G0XRJfDQsuBvqa_wpWyDAUlSpeMV4W1qfWqBfctlWwQ&m=2weyqJ7HeIXvsV-OJkNedUmFylqbEZoGPW_SAtusVN4&s=RI18KUPBICCNn7zCuX9-2ElsLhAeYRIEMeomPbozZvU&e= 


Community mailing list
Community@lists.openstack.org
http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/community
responded Nov 5, 2016 by Edgar_Magana (13,760 points)   2 4 6
0 votes

Hi Edgar,

Thanks for helping!

Actually not.

I'm just starting to deploy a testing cloud environment and thought
that there were some init services to make it easier.

I'm not sure if it would be convenient having to "re-stack" everytime
after boot since it takes a good time to perform the setup.

Looking in the internet some forums tell us to do:

service openstack-nova-compute restart

service openstack-nova-compute status

But after installation I could not find those files...

Any tip would be very appreciate.

Thanks a lot

BR,
R

2016-11-05 21:13 GMT-02:00 Edgar Magana edgar.magana@workday.com:

After reboot, did you run?

./unstack.sh

./stack.sh

Edgar

On 11/5/16, 1:00 PM, "Rafael Azevedo" raffus@gmail.com wrote:

Hello guys,

I've tried to follow install instructions from
(https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__docs.openstack.org_developer_devstack_&d=DgICAg&c=DS6PUFBBr_KiLo7Sjt3ljp5jaW5k2i9ijVXllEdOozc&r=G0XRJfDQsuBvqa_wpWyDAUlSpeMV4W1qfWqBfctlWwQ&m=2weyqJ7HeIXvsV-OJkNedUmFylqbEZoGPW_SAtusVN4&s=C5W7qRiDWPVpXXBKYPbvkzFJJTa1l_XCiQ6XZJldDUs&e= ) and installation was
smoothly.

Now I'm having a hard time to get DevStack back to work after reboot.
There are many errors for every horizon link I try to hit.

Please help.

Thanks

BR,

R

_______________________________________________
Community mailing list
Community@lists.openstack.org
https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__lists.openstack.org_cgi-2Dbin_mailman_listinfo_community&d=DgICAg&c=DS6PUFBBr_KiLo7Sjt3ljp5jaW5k2i9ijVXllEdOozc&r=G0XRJfDQsuBvqa_wpWyDAUlSpeMV4W1qfWqBfctlWwQ&m=2weyqJ7HeIXvsV-OJkNedUmFylqbEZoGPW_SAtusVN4&s=RI18KUPBICCNn7zCuX9-2ElsLhAeYRIEMeomPbozZvU&e=


Community mailing list
Community@lists.openstack.org
http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/community
responded Nov 6, 2016 by Rafael_Azevedo (320 points)   1 1
0 votes

Rafael,

Devstack is designed for OpenStack developers in order to contribute code and having a platform where to test it. Not for initial OpenStack deployments. I will not recommend it to use for any other reason but coding.

Edgar

On 11/6/16, 9:33 AM, "Rafael Azevedo" raffus@gmail.com wrote:

Hi Edgar,

Thanks for helping!

Actually not.

I'm just starting to deploy a testing cloud environment and thought
that there were some init services to make it easier.

I'm not sure if it would be convenient having to "re-stack" everytime
after boot since it takes a good time to perform the setup.

Looking in the internet some forums tell us to do:

# service openstack-nova-compute restart
# service openstack-nova-compute status

But after installation I could not find those files...

Any tip would be very appreciate.

Thanks a lot

BR,
R

2016-11-05 21:13 GMT-02:00 Edgar Magana <edgar.magana@workday.com>:

After reboot, did you run?

./unstack.sh

./stack.sh

Edgar

On 11/5/16, 1:00 PM, "Rafael Azevedo" raffus@gmail.com wrote:

Hello guys,

I've tried to follow install instructions from
(https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__docs.openstack.org_developer_devstack_&d=DgICAg&c=DS6PUFBBr_KiLo7Sjt3ljp5jaW5k2i9ijVXllEdOozc&r=G0XRJfDQsuBvqa_wpWyDAUlSpeMV4W1qfWqBfctlWwQ&m=2weyqJ7HeIXvsV-OJkNedUmFylqbEZoGPW_SAtusVN4&s=C5W7qRiDWPVpXXBKYPbvkzFJJTa1l_XCiQ6XZJldDUs&e= ) and installation was
smoothly.

Now I'm having a hard time to get DevStack back to work after reboot.
There are many errors for every horizon link I try to hit.

Please help.

Thanks

BR,

R

_______________________________________________
Community mailing list
Community@lists.openstack.org
https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__lists.openstack.org_cgi-2Dbin_mailman_listinfo_community&d=DgICAg&c=DS6PUFBBr_KiLo7Sjt3ljp5jaW5k2i9ijVXllEdOozc&r=G0XRJfDQsuBvqa_wpWyDAUlSpeMV4W1qfWqBfctlWwQ&m=2weyqJ7HeIXvsV-OJkNedUmFylqbEZoGPW_SAtusVN4&s=RI18KUPBICCNn7zCuX9-2ElsLhAeYRIEMeomPbozZvU&e=


Community mailing list
Community@lists.openstack.org
http://lists.openstack.org/cgi-bin/mailman/listinfo/community
responded Nov 7, 2016 by Edgar_Magana (13,760 points)   2 4 6
...