settingsLogin | Registersettings

Search:

Recent questions tagged __init__

0 votes
15 responses 17 views

Hi everyone, I'm looking for some help regarding an issue that we're having with the Puppet OpenStack modules, we've had very inconsistent failures in the Xenial with the following error: ...

asked Nov 14, 2017 in openstack-dev by Mohammed_Naser (3,860 points)   1 3
0 votes
23 responses 68 views

Hey everybody! tl;dr - If you're having issues with your jobs, check the FAQ, this email and followups on this thread for mentions of them. If it's an issue with your job and you can spot it (bad config) just submit a patch with topic ...

asked Oct 27, 2017 in openstack-dev by Monty_Taylor (22,780 points)   2 5 7
4 x  
0 votes
8 responses 329 views

We currently have a working Liberty based Openstack deployment based on Ubuntu LT 14.04 (2 controllers, 4 compute). We have followed the instructions at http://docs.openstack.org/liberty/install-guide-ubuntu/ceilometer-install.html and ...

asked Oct 16, 2017 in openstack by expresswebsys_at_gma (340 points)   1 1
0 votes
1 response 37 views

Hello guys, I am trying to deploy a lab Openstack environment using ansible in order to get acquainted with this tool. Actually i am stuck with an error i am not being able to resolve. It happens on the following task: TASK ...

asked Oct 13, 2017 in openstack-operators by andres_sanchez_ramos (300 points)   1 2
3 x  
0 votes
2 responses 20 views

Hello all, I ran "yum update" on my OpenStack controller and now any request to the nova.api service (port 8774) results in an error in "/var/log/nova/nova-api.log". A simple get request, GET /v2.1/os-hypervisors/detail HTTP/1.1 Host: ...

asked Sep 29, 2017 in openstack-dev by Avery_Rozar (200 points)  
0 votes
1 response 10 views

Hi, I come across a questionable behavior of nova while I tried to use the notify_on_api_faults configuration option [0] while testing the related versioned notification transformation patch [1]. Based on the description of the config ...

asked Sep 26, 2017 in openstack-dev by =?iso-8859-1?Q?Bal=E (5,020 points)   1 2 3
0 votes
0 responses 36 views

Any request to the nova.api service at 8774 results in a error in "/var/log/nova/nova-api.log". A simple get request, GET /v2.1/os-hypervisors/detail HTTP/1.1 Host: host.domain.com User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.11; ...

asked Sep 26, 2017 in openstack-community by Avery_Rozar (200 points)  
0 votes
3 responses 25 views

Hi all, I'm add ceilometer into my compute node, when I watch the ceilometer compute log , I found this error . 2017-09-08 20:21:59.214 14826 ERROR ceilometer.compute.pollsters [-] Could > not get disk.device.write.requests.rate events for ...

asked Sep 25, 2017 in openstack by Adhi_Priharmanto (1,500 points)   1 5 8
 
0 votes
2 responses 32 views

We are in the process of integrating MAGNUM into our OpenStack distribution. We are working with NEWTON version of MAGNUM. We have the MAGNUM processes up and running and configured. However we are seeing the following error (see stack ...

asked Sep 22, 2017 in openstack-dev by Waines,_Greg (2,700 points)   1 5 9
0 votes
1 response 14 views

Hi I'm trying to install the Fuel 11 release in a Virtualbox VM, but to no success. When the OS install is finished, instead of starting the fuelmenu, I just get to a login prompt. Scrolling up the tty reveals a stack trace from python: + ...

asked Sep 21, 2017 in openstack by Tomas_Brännström (200 points)   2
0 votes
11 responses 17 views

Hi folks, I've attempted to enable mod_wsgi support in our dev environment with Puppet however it results in a traceback. I figured it was an environment thing so I looked into moving the Puppet CI to test using mod_wsgi and it resulted in ...

asked Sep 15, 2017 in openstack-dev by Mohammed_Naser (3,860 points)   1 3
 
0 votes
2 responses 45 views

Dear Colleagues, I have just noticed that the short-form tempest run at the end of an openstack-ansible installation is failing with the following error: TASK [os_tempest : Ensure tempest image] *************************************** ...

asked Sep 8, 2017 in openstack-dev by Lawrence_J._Albinson (680 points)   2
0 votes
4 responses 21 views

Hi folks, Recently in the Inria's Discovery initiative[1], we got in touch with CockroachLabs guys with an idea: make Keystone supports CockorachDB. So we give it a try and you can find a very first result on our GitHub[2]. The GitHub ...

asked Sep 6, 2017 in openstack-dev by Ronan-Alexandre_Cher (260 points)   1
 
0 votes
3 responses 85 views

Hi gnocchi devs, I have an issue when using gnocchi 4.0, the storage backend is ceph, and tooz coordination is redis. currently gnocchi api in apache wsgi mode, only one controller node running gnocchi-metricd & gnocchi-statsd daemon. the ...

asked Aug 8, 2017 in openstack-dev by Yaguang_Tang (1,180 points)   1 2 4
 
0 votes
2 responses 9 views

Hi there folks, I'm doing various scans of our clouds here at godaddy and using shade to do some of the calls. Though when I do stuff like the following sometimes it has issues... http://paste.openstack.org/show/617712/ Typically this ...

asked Aug 7, 2017 in openstack-dev by harlowja_at_fastmail (16,200 points)   2 5 8
0 votes
12 responses 136 views

Hi OpenStack developers, I was wondering what is the current status of the python-openstacksdk project. The Octavia team has posted some patches implementing our new Octavia v2 API [1] in the SDK, but we have not had any reviews. I have ...

asked Aug 7, 2017 in openstack-dev by Michael_Johnson (4,380 points)   4 5
 
0 votes
3 responses 56 views

Hi Bifrost Gurus! I'm following the Brifost docs and am stuck trying to enroll inventory. I have only a passing familiarity with ansible,ironic, and python, which puts me firmly in the "complete ignoramous" category. OS: Ubuntu 16.04.2 LTS ...

asked Aug 3, 2017 in openstack-dev by Aimee_Ukasick (720 points)   1
0 votes
3 responses 16 views

Hi guys, I recently met an error when creating a trove instance. Here are log details [1]. I checked trove-taskmanager.conf again and again to make sure the trove_auth_url and many other options were currect. But this error was still ...

asked Aug 1, 2017 in openstack by Zhang_Fan (220 points)  
0 votes
0 responses 25 views

Hello all, Does anyone managed to get running Heat service if using Endpoint filter driver in Keystone? Looks like Heat admin user in heat domain did not work, because of empty catalog list. Could it be a issue? Error in heat-engine: ...

asked Jul 24, 2017 in openstack by martins-lists_at_hos (880 points)   1 2 4
0 votes
1 response 49 views

Hello, I'm trying to add some rules to the "default" security group of a newly-created project, using the Neutron API 2.0. However, it seems that the "default" security group is automatically created but it is not returned by Neutron ...

asked Jul 24, 2017 in openstack by Riccardo_Murri (120 points)  
...