settingsLogin | Registersettings

Search:

Recent questions tagged linux

0 votes
5 responses 23 views

Excerpts from zuul's message of 2017-11-13 20:37:18 +0000: > Unable to freeze job graph: Unable to modify final job attribute required_projects={'openstack/horizon': } with variant > It looks like there is a configuration issue with ...

asked Nov 15, 2017 in openstack-dev by Doug_Hellmann (87,520 points)   3 4 4
0 votes
2 responses 23 views

Hi, I'm working on migrating all TripleO CI jobs to be in-tree, I'm also refactoring the layout and do some cleanup. It's a bit of work, that can be followed here: https://review.openstack.org/#/q/topic:tripleo/migrate-to-zuulv3 The only ...

asked Nov 15, 2017 in openstack-dev by emilien_at_redhat.co (36,940 points)   2 5 7
0 votes
6 responses 5 views

Hi, all Sometimes a picture worths thousands word. I wonder if it is possible to support graphviz in https://docs.openstack.org/ What I expect is to include a dot file and render it as a picture in HTML output. The syntax is simple .. ...

asked Nov 13, 2017 in openstack-dev by Zhang_Yujun (3,760 points)   2 2
0 votes
7 responses 5 views

Hi, We have an OSA installation with 10-12 compute nodes running Mitaka on Ubuntu 16.04. As initially we have not prepared any long term update strategy we would like to create one now. Plan would be to upgrade it to new OSA ...

asked Nov 11, 2017 in openstack-operators by haad (160 points)  
0 votes
15 responses 8 views

Dear Stackers, While working on my locally deployed Openstack (Pike using TripleO), I was a bit struggling with the logging part. Currently, all logs are pushed to per-service files, in the standard format "one line per entry", plain flat ...

asked Nov 6, 2017 in openstack-dev by Cédric_Jeanneret (240 points)  
4 x  
0 votes
1 response 14 views

HI all; Trying to create DHCP on the Public network. This had been working, but now all of a sudden the ports are set to BUILD instead of AVAILABLE. I did a cheat in MariaDB and discovered that something somewhere keeps setting DHCP to ...

asked Nov 5, 2017 in openstack-operators by Christopher_Hull (2,220 points)   4 6
0 votes
0 responses 30 views

Hi guys, I installaed fwaas module on ocata on centos 7.3 but enabling the version 2 some errors are reported in l3-agent.log: Could not load neutron_fwaas.services.firewall.drivers.linux.iptables_fwaas_v2.IptablesFwaasDriver and then a lot ...

asked Nov 3, 2017 in openstack-operators by Ignazio_Cassano (4,220 points)   1 9 11
0 votes
0 responses 22 views

Hi All, This is low priority poking but I have a sort of puzzling situation. Wanted to play with Clear linux (which is uefi only) to see what it was about so grabbed some images and obviously tried to throw them on my OpenStack cloud. After ...

asked Nov 2, 2017 in openstack-operators by jon_at_csail.mit.edu (4,720 points)   1 2 5
0 votes
2 responses 17 views

Previously, I had an OpenStack Mitaka on Ubuntu 14.04 implementation configured with a flat provider network which worked w/out issue. I'm now attempting to implement OpenStack Ocata on Ubuntu 16.04 with the same flat provider network and ...

asked Oct 31, 2017 in openstack by Ryan (160 points)  
0 votes
10 responses 43 views

Hi Recently i've been helping some customers in the boot from ISCSI feature. So far everything was working, but we had a problem when booting the deployment image. It needed specifically a flag rd.iscsi.ibft=1 rd.iscsi.firmware=1 in the ...

asked Oct 30, 2017 in openstack-dev by yroblamo_at_redhat.c (1,040 points)   1
0 votes
23 responses 31 views

Hey everybody! tl;dr - If you're having issues with your jobs, check the FAQ, this email and followups on this thread for mentions of them. If it's an issue with your job and you can spot it (bad config) just submit a patch with topic ...

asked Oct 27, 2017 in openstack-dev by Monty_Taylor (22,780 points)   2 4 5
4 x  
0 votes
0 responses 308 views

Hello again; I recently tried to fire up an instance and networking didn't work. I looked at the neutron logs and found this. 2017-10-24 15:57:10.565 1784 ERROR neutron.agent.linux.utils [req-bbe542d2-7d02-4373-b6af-4f8ee3dd6392 - - - - -] ...

asked Oct 25, 2017 in openstack-operators by Christopher_Hull (2,220 points)   4 6
0 votes
8 responses 230 views

Hello All, We are trying to deploy one environment using Fuel 9.2, and it failed at around 23%. The error says: <> Error Provision has failed. Failed to execute hook 'shell' command: cd / && fa_build_image --image_build_dir ...

asked Oct 25, 2017 in openstack by Raja_T_Nair (1,020 points)   2 3
0 votes
1 response 4 views

Trove team, with the retirement of stable/newton, you can now retire trove-integration AFAIU. For information on what to do, see: https://docs.openstack.org/infra/manual/drivers.html#retiring-a-project I just pushed out two changes for ...

asked Oct 25, 2017 in openstack-dev by Andreas_Jaeger (17,140 points)   2 3 3
0 votes
4 responses 8 views

Hi All, I’m running into an issue with a new Ocata deployment. I’m unable to boot an instance directly from the provider network. Instance logs show that it keeps repeating “failed to raise interfaces” so it doesn’t get an IP ...

asked Oct 24, 2017 in openstack-operators by mattczajka_at_gmail. (200 points)  
0 votes
1 response 28 views

===== UPDATE 10/23 ====== we have been trying different things to get better debug we disabled rate-limiting in order to get better info in /var/log/message. for some reason (maybe unrelated) we didn't get the soft lockup during this test ...

asked Oct 24, 2017 in openstack by Jim_Okken (480 points)   2
0 votes
0 responses 3 views

I am seeing "Can't connect to MySQL server on '9.114.118.250' ([Errno 113] EHOSTUNREACH)" when installing tripleo Debugging it further, it seems that corosync will not start and returns an error code of 8. This seems like not an error ...

asked Oct 23, 2017 in openstack-dev by Mark_Hamzy (180 points)   1
0 votes
13 responses 19 views

When I setup my OS cluster over a year ago, I chose to use distributed LBaaSv2. That sounded like the most sensible thing - redundancy is the primary goal with me choosing OS in the first place! However, it turned out that there’s a very ...

asked Oct 21, 2017 in openstack by Turbo_Fredriksson (8,980 points)   2 11 11
9 x  
0 votes
4 responses 4 views

When you're lower in a change trying to expand comments and it always jumps you back up to the top? Since not everyone might know about the solution, it's: 1. Go into settings 2. Diff Preference 3. Change "Render" from Fast to Slow. 4. Save ...

asked Oct 20, 2017 in openstack-dev by mriedemos_at_gmail.c (15,720 points)   2 3 4
0 votes
26 responses 9 views

(Reminder: we are in the TC election campaigning period, and we all have the opportunity to question the candidates. The campaigning period ends on Saturday, so make with the questions.) In my head, I have a mental picture of who I'm ...

asked Oct 18, 2017 in openstack-dev by Zane_Bitter (21,640 points)   3 5 6
 
...