settingsLogin | Registersettings

Search:

Recent questions tagged protocol

0 votes
8 responses 170 views

I'm having a strange issue with keystone after migrating all public endpoints to https (haproxy terminates the SSL connection for each service): openstack endpoint list ...

asked Feb 22, 2017 in openstack-operators by Chris_Apsey (400 points)   1 2
 
0 votes
10 responses 36 views

We've been having a discussion [1] in openstack-dev about how to best expose dynamic metadata that changes over a server's lifetime to the server. The specific use case is device role tagging with hotplugged devices, where a network ...

asked Feb 21, 2017 in openstack-operators by Artom_Lifshitz (740 points)   1
0 votes
0 responses 12 views

Hi all! An impromptu conversation started between Omer and I about l4 and l7 load balancers for serving Kubernetes workloads (both services and ingress controllers) and we thought it would be nice to have more feedback on the discussion, ...

asked Feb 21, 2017 in openstack-dev by Antoni_Segura_Puimed (1,640 points)   1 1
0 votes
3 responses 18 views

Hi, I'd like to know if it is possible to use openstack-cinder-volume with a remote LVM. This could be a new feature proposal if the idea is good. More precisely, I'm thinking a solution where openstack-cinder-volume runs on a dedicated ...

asked Feb 1, 2017 in openstack-dev by Marco_Marino (500 points)   4 8
0 votes
8 responses 5 views

Hi community, I created a loadbalancer with a listener with protocol as "TERMINATED_HTTPS" and specify --default-tls-container-ref with a ref of secret container from Barbican. However, after I deleted the listener, the lbaas wasn't removed ...

asked Jan 27, 2017 in openstack-dev by Jiahao_Liang_(Franki (240 points)  
0 votes
3 responses 4 views

I would certainly be interested in dicussing this, though I'm not currently signed up for the PTG. Obviously this is close to my interests, and I see Kevin's raised Gluon as the bogeyman (which it isn't trying to be). Setting aside all the ...

asked Jan 26, 2017 in openstack-dev by Ian_Wells (5,300 points)   1 2 5
0 votes
1 response 28 views

Greetings, I've been attempting to get a working devstack configuration for a few days no, and have been running into issues with networking. Specifically, after creating a local server, I've been unable to connect to it using a public ...

asked Jan 20, 2017 in openstack by Adam_Kimball (120 points)  
0 votes
0 responses 7 views

Hello team, During the IRC meeting on January 11 [1] and today [2], the group agreed to have a face-to-face meeting on February 6th & 7th (Monday and Tuesday) in Silicon Valley to complete coding and testing before Ocata release schedule. ...

asked Jan 19, 2017 in openstack-dev by HU,_BIN (800 points)   1
0 votes
1 response 66 views

Hi - In an attempt to work on [0], I've been playing around with proxying all the service API endpoints that the UI needs to communicate with, through either haproxy or Apache to avoid a bug[1] around how non-Chrome browsers handle SSL ...

asked Jan 18, 2017 in openstack-dev by Dan_Trainor (520 points)   1
0 votes
0 responses 9 views

(Just adding a couple of topic tags for visibility) On 17 January 2017 at 17:23, Dan Trainor wrote: > Hi - > > In an attempt to work on [0], I've been playing around with proxying all the > service API endpoints that the UI needs to ...

asked Jan 18, 2017 in openstack-dev by Julie_Pichon (2,740 points)   2 3
0 votes
15 responses 6 views

So I don't want to start to much of a flame-war and am really just trying to understand things that may be beyond me (so treat me nicely, ha). The basic question that I've been wondering revolves around the following kind of 'thought ...

asked Jan 13, 2017 in openstack-dev by harlowja_at_fastmail (16,200 points)   2 5 7
0 votes
0 responses 3 views

Hi All, I have a question about cinder. Can I run cinder-volume and cinder-backup on a same host? I use a cinder driver that uses iscsi protocol. I afraid that iscsi operations will be conflicted between cinder-volume and cinder-backup. ...

asked Jan 11, 2017 in openstack-operators by Rikimaru_Honjo (660 points)   2
0 votes
2 responses 5 views

Hi all! I got a problem with my keystone federation setup: When I’m logging into Horizon it redirects me into external Identity Provider, I fill in my credentials and everything is fine. Then I’m being redirected back to keystone and ...

asked Jan 9, 2017 in openstack by Сергей_Филатов (200 points)   1
0 votes
6 responses 78 views

Hello all, I have problem to setup PPTP VPN behind floating IP's in instances which have VXLAN network. Maybe someone had same issue and can recommend something? In security groups I allowed protocol's 47 traffic and VPN client can connect ...

asked Jan 5, 2017 in openstack by martins-lists_at_hos (880 points)   1 2 4
0 votes
0 responses 42 views

On 01/04/2017 03:22 AM, zhaolihuisky wrote: > hi, all > > I have a problem about that vm can not get ip address by dnsmasq server. > I have got the DHCP packets by tcpdump. > With the DHCP protocol, client send DHCP Discover, and then ...

asked Jan 4, 2017 in openstack by brian.haley_at_hpe.c (3,000 points)   1 1
0 votes
21 responses 145 views

Hi experts I finished the swift installation following the install guide(http://docs.openstack.org/project-install-guide/object-storage/draft/get_started.html), file upload is very fast, but file download is extremely slow, why ? ...

asked Jan 4, 2017 in openstack by dongjh_at_ahope.com. (1,260 points)   3 5 5
0 votes
6 responses 5 views

Folks, Short Story : [1] has merged in devstack, it adds support for a python 3.5 based up/down devstack test that just starts services and brings them down. see [2] for a test run. Need help from swift folks: Swift still needs work i have ...

asked Jan 2, 2017 in openstack-dev by Davanum_Srinivas (35,920 points)   2 4 7
2 x  
0 votes
0 responses 11 views

Hi all I was trying to setup a Devstack environment within an OpenStack VM(it's host also neutron enabled), saying nested VM My OpenStack VM is configure with IP (192.168.77.37 and floating IP 192.168.1.121) on eth0 , I can ping it from ...

asked Dec 29, 2016 in openstack-dev by Wang,_Peter_(Xu) (180 points)  
0 votes
3 responses 692 views

Hi Folks, While doing my installation, I am getting this error, can anyone help on this. Thanks a lot. root@ubuntu:~# openstack project create --domain default \ > --description "Service Project" service Discovering versions from the ...

asked Dec 16, 2016 in openstack by Atif_Munir (240 points)   1 1 2
0 votes
2 responses 3 views

Hi Anirudh,  Yes, SFC flow_rules are not downloaded.  Could you check q-agt timeout errors?  My suggestion is to recheck flow_classifer fields like protocol ports. If possible please find me over IRC #openstack-neutron in IST. Thanks., ...

asked Dec 14, 2016 in openstack-dev by Mohan_Kumar (1,200 points)  
6 x  
...