settingsLogin | Registersettings

Search:

Recent questions tagged router

0 votes
0 responses 9 views

Openstack version: Pike Openvswitch version: 2.7 Let's say I have a OS project that has 2 routers. The routers are HA and reside on 2 network nodes. Via VRRP, there are 2 Active and 2 Passive routers. As you may know, Neutron creates a ...

asked Nov 15, 2017 in openstack by Sterdnot_Shaken (900 points)   1 3
0 votes
11 responses 4 views

Hi, all, I created a lb whose vip is 10.0.1.4. When requesting the vip, i cannot receive the responses. Hence, I console in the amphora and trace packets handled by eth0 in the amphora-haproxy network namespace. The detailed info is as ...

asked Nov 14, 2017 in openstack-dev by Yipei_Niu (2,060 points)   2
0 votes
0 responses 59 views

Version: Pike Mech driver: OVS with vxlan for east\west So we're running Openstack with the dedicated network nodes model. Some of the tenant router's have HA port for vrrp hello's that work fine, while others don't. The ones that don't ...

asked Nov 11, 2017 in openstack by Sterdnot_Shaken (900 points)   1 3
0 votes
0 responses 5 views

Hi folks, I am running networking-ovn, have not found any keywords of 'l3gateway' which is one of the implementation way of L3 in OVN, seems networking-ovn just by default enabled the distributed router gateway port? If above is that case, ...

asked Nov 10, 2017 in openstack-dev by xianghuir_at_gmail.c (460 points)  
0 votes
1 response 17 views

Dear colleagues, while trying to setup Octavia, I faced the problem of connecting amphora agent to VIP network. *Environment: *Octavia 1.0.1 (installed by using "pip install") Openstack Pike: - Nova 16.0.1 - Neutron 11.0.1 - Keystone 12.0.0 ...

asked Nov 8, 2017 in openstack-dev by Volodymyr_Litovka (1,100 points)   3
0 votes
5 responses 8 views

All:   First off not sure I am in the right place so if I am not please be kind and point me in the correct direction. I am attempting to build an Openstack system with Fuel Community 11 with a mix servers from different manufacturers. I ...

asked Nov 2, 2017 in openstack by Ken_Houle (200 points)  
6 x  
0 votes
4 responses 3 views

Hi All, I’m running into an issue with a new Ocata deployment. I’m unable to boot an instance directly from the provider network. Instance logs show that it keeps repeating “failed to raise interfaces” so it doesn’t get an IP ...

asked Oct 24, 2017 in openstack-operators by mattczajka_at_gmail. (200 points)  
0 votes
13 responses 4 views

When I setup my OS cluster over a year ago, I chose to use distributed LBaaSv2. That sounded like the most sensible thing - redundancy is the primary goal with me choosing OS in the first place! However, it turned out that there’s a very ...

asked Oct 21, 2017 in openstack by Turbo_Fredriksson (8,980 points)   2 5 10
9 x  
0 votes
0 responses 2 views

Hi all; I have a fairly typical ATT service with 5 static IPs that I run servers on. I'd like to run some servers out of Openstack. What is the best way to assign a public IP to an instance? I've tried creating a second subnet on Public, ...

asked Oct 15, 2017 in openstack-operators by Christopher_Hull (2,220 points)   1 3
0 votes
2 responses 10 views

Hey, all. Trying to set up Dibbler/IPv6 prefix delegation on a Newton Ubuntu cloud. And I admit that I'm being somewhat confused, despite One Bajillion Pages that seem to touch on this stuff, but not really map out what needs to happen. ...

asked Oct 9, 2017 in openstack by Ken_D'Ambrosio (1,180 points)   3 6
0 votes
0 responses 4 views

Hi All! Following below is a high-level update of what was discussed during the PTG. If there is something I left out, please reply to this email thread to add it. However, if you want to continue the discussion on any of the individual ...

asked Sep 25, 2017 in openstack-dev by Miguel_Lavalle (2,460 points)   1 3
0 votes
6 responses 9 views

Hi i am using large mtu setting of 9000. with the hybrid firewall driver i see large mtu set on both tap devices and the linuxbridges While i switch from ovs hybrid firewall driver to native ovs firewall driver i now see the tap device gets ...

asked Sep 22, 2017 in openstack-dev by Ajay_Kalambur_(akala (2,680 points)   2 6
0 votes
5 responses 3 views

hi, today i managed to play with l3 flavors. i wrote a crude patch to implement midonet flavor. [1] [1] https://review.openstack.org/#/c/483174/ a good news is it's somehow working. a bad news is it has a lot of issues, as you can see in ...

asked Sep 8, 2017 in openstack-dev by Takashi_Yamamoto (4,400 points)   2 3
0 votes
2 responses 6 views

Hi, all I encounter a problem about neutron tempest test. I run the tempest neutron plugin test against my self-build OpenStack, and I find that tempest will run the dvr test and report NotImplementedERROR. I dig into the test code and find ...

asked Aug 24, 2017 in openstack-dev by Ning_Yao (180 points)  
0 votes
2 responses 2 views

Hi, all I encounter a problem about neutron tempest test. I run the tempest neutron plugin test against my self-build OpenStack, and I find that tempest will run the dvr test and report NotImplementedERROR. I dig into the test code and find ...

asked Aug 24, 2017 in openstack-dev by Ning_Yao (180 points)  
0 votes
1 response 35 views

Hi All, Greetings! I need some help on deploying OpenStack using Fuel. I tried to install and deploy openstack on three HP servers, each of them consists of 1 CPU with 4 physical cores, 16 GB memory, 500G hard disk, and one physical NIC ...

asked Aug 23, 2017 in openstack by Vichord_Wong (120 points)  
0 votes
4 responses 2 views

Hi all, as sending out a call for help with our precious jobs was very successful last time and we swept all Python 3 functional from Neutron pretty fast (kudos the the team!), here comes a new round of failures. This time I'm asking for ...

asked Aug 17, 2017 in openstack-dev by jlibosva_at_redhat.c (1,180 points)   2
2 x  
0 votes
15 responses 2 views

We are deploying 5 node openstack cloud for internal use and wondering what method we should use, initial test was on RDO packstack but i heard packstack isn't good for production, some people on google suggesting using triplo. I found its ...

asked Jul 25, 2017 in openstack by Satish_Patel (4,280 points)   1 5 7
0 votes
41 responses 24 views

Trove has evolved rapidly over the past several years, since integration in IceHouse when it only supported single instances of a few databases. Today it supports a dozen databases including clusters and replication. The user survey [1] ...

asked Jul 18, 2017 in openstack-dev by amrith.kumar_at_gmai (3,580 points)   2 2
0 votes
5 responses 12 views

Heya, we have https://bugs.launchpad.net/neutron/+bug/1671634 approved for Pike that allows setting MTU for network on creation. (but not update, as per latest comment from Kevin there) I already see a use case to modify MTU for an existing ...

asked Jul 7, 2017 in openstack-dev by Ihar_Hrachyshka (35,300 points)   3 5 8
...