settingsLogin | Registersettings

Search:

Recent questions tagged subnet

0 votes
11 responses 58 views

Hi, all, I created a lb whose vip is 10.0.1.4. When requesting the vip, i cannot receive the responses. Hence, I console in the amphora and trace packets handled by eth0 in the amphora-haproxy network namespace. The detailed info is as ...

asked Nov 14, 2017 in openstack-dev by Yipei_Niu (2,060 points)   2 8
0 votes
1 response 155 views

Dear colleagues, while trying to setup Octavia, I faced the problem of connecting amphora agent to VIP network. *Environment: *Octavia 1.0.1 (installed by using "pip install") Openstack Pike: - Nova 16.0.1 - Neutron 11.0.1 - Keystone 12.0.0 ...

asked Nov 8, 2017 in openstack-dev by Volodymyr_Litovka (1,100 points)   1 6 8
0 votes
5 responses 49 views

All:   First off not sure I am in the right place so if I am not please be kind and point me in the correct direction. I am attempting to build an Openstack system with Fuel Community 11 with a mix servers from different manufacturers. I ...

asked Nov 2, 2017 in openstack by Ken_Houle (200 points)  
6 x  
0 votes
2 responses 23 views

Previously, I had an OpenStack Mitaka on Ubuntu 14.04 implementation configured with a flat provider network which worked w/out issue. I'm now attempting to implement OpenStack Ocata on Ubuntu 16.04 with the same flat provider network and ...

asked Oct 31, 2017 in openstack by Ryan (160 points)  
0 votes
2 responses 9 views

On 2017-10-26 22:26:59 -0400 (-0400), Mohammed Naser wrote: [...] > The use-case for us is that it helps us easily identify or find VMs which > we get any abuse reports for (or anything we see malicious traffic going > to/from). We usually ...

asked Oct 27, 2017 in openstack-dev by Jeremy_Stanley (56,700 points)   3 5 7
2 x  
0 votes
0 responses 636 views

Hello again; I recently tried to fire up an instance and networking didn't work. I looked at the neutron logs and found this. 2017-10-24 15:57:10.565 1784 ERROR neutron.agent.linux.utils [req-bbe542d2-7d02-4373-b6af-4f8ee3dd6392 - - - - -] ...

asked Oct 25, 2017 in openstack-operators by Christopher_Hull (2,220 points)   2 5 7
0 votes
13 responses 41 views

When I setup my OS cluster over a year ago, I chose to use distributed LBaaSv2. That sounded like the most sensible thing - redundancy is the primary goal with me choosing OS in the first place! However, it turned out that there’s a very ...

asked Oct 21, 2017 in openstack by Turbo_Fredriksson (8,980 points)   7 12 14
9 x  
0 votes
2 responses 28 views
0 votes
0 responses 8 views

Hi all; I have a fairly typical ATT service with 5 static IPs that I run servers on. I'd like to run some servers out of Openstack. What is the best way to assign a public IP to an instance? I've tried creating a second subnet on Public, ...

asked Oct 15, 2017 in openstack-operators by Christopher_Hull (2,220 points)   2 5 7
0 votes
2 responses 45 views

Hey, all. Trying to set up Dibbler/IPv6 prefix delegation on a Newton Ubuntu cloud. And I admit that I'm being somewhat confused, despite One Bajillion Pages that seem to touch on this stuff, but not really map out what needs to happen. ...

asked Oct 9, 2017 in openstack by Ken_D'Ambrosio (1,180 points)   1 7 11
0 votes
10 responses 54 views

Hi, all, I encounter some problems when using Octavia. After installing octavia with devstack, I create a load balancer named lb1 (VIP: 10.0.1.9, IP of VRRP port: 10.0.1.3) for a subnet (10.0.1.0/24), then a listener, a pool, and two ...

asked Oct 9, 2017 in openstack-dev by Yipei_Niu (2,060 points)   2 8
0 votes
8 responses 239 views

Openstack version: Ocata Mech driver: OVS Security: Linuxbridge Hello! Anyone have any idea why DHCP for IPv4 works fine but DHCP for IPv6 doesn't? With Stateless or just SLAAC, the VM's calculate a correct IPv6 address from the IPv6 prefix ...

asked Sep 29, 2017 in openstack by Sterdnot_Shaken (900 points)   1 4 7
2 x  
0 votes
5 responses 10 views

Dear all, I installed Openstack Juno using two KVM virtual machines, one controller and one Compute, the neutron service is installed on the controller. Everything is working without any problem, I activated the masquerade on both nodes ...

asked Sep 7, 2017 in openstack by wahi (220 points)  
0 votes
38 responses 26 views

Greetings dear owls, I would like to bring back an old topic: running tempest in the gate. == Context Right now, TripleO gate is running something called pingtest to validate that the OpenStack cloud is working. It's an Heat stack, that ...

asked Sep 6, 2017 in openstack-dev by emilien_at_redhat.co (36,940 points)   2 6 9
 
0 votes
10 responses 17 views

Hi colleagues, imagine, somebody (e.g. me :-) ) needs to transfer IP address between two ports. The straight way is: release IP address and then assign it to another port. The possible problem with this way is time between release and ...

asked Aug 28, 2017 in openstack by Volodymyr_Litovka (1,100 points)   1 6 8
0 votes
0 responses 7 views

Hello, I am doing the DNS research on the DNS: My environment: Centos7.2, Ocata version, builds according to the document of the official website, builds success. The virtual machine created by default has dnsname, such as vm01.example.org, ...

asked Aug 11, 2017 in openstack-dev by daixianmeng_at_yovol (120 points)  
0 votes
3 responses 10 views

Hey, all. Launching my first Newton cloud, and we've decided to go with DVR. I can't seem to find a "what changes there are, what's involved, and how to configure it" sort of informative-like page. Hopefully, this just means I'm googling ...

asked Jul 26, 2017 in openstack by Ken_D'Ambrosio (1,180 points)   1 7 11
0 votes
7 responses 61 views

Hi All, I thought it is already well know fact the endpoint types are there ONLY for historical reasons, today they just exists to confuse the one who tries to deploy OpenStack, but it is considered as a deprecated concept and it will die ...

asked Jul 26, 2017 in openstack-dev by Attila_Fazekas (2,680 points)   3 6
0 votes
1 response 14 views

What is expected for the “--nets network=...” parameter on zun run or create ? Is it the network name, the subnet name, the network uuid, the subnet uuid, ... I think I’ve tried them all and none work. Full logs: ...

asked Jul 12, 2017 in openstack-dev by Waines,_Greg (2,700 points)   1 5 9
0 votes
4 responses 14 views

Hi all, I’m getting an exception when creating a service with Kuryr network. I created and installed kuryr plugin by building plugin rootfs from the source code. Here’s what I did after that. $ sudo docker network create ...

asked Jul 12, 2017 in openstack-dev by Hyunsun_Moon (200 points)  
...