settingsLogin | Registersettings

Search:

Experts on troubleshooting

Kevin_Benton   Vladimir_Kuklin   Joe_Topjian
Jeremy_Stanley   joehuang      

Recent questions tagged troubleshooting

0 votes
15 responses 20 views

Hi everyone, I'm looking for some help regarding an issue that we're having with the Puppet OpenStack modules, we've had very inconsistent failures in the Xenial with the following error: ...

asked Nov 14, 2017 in openstack-dev by Mohammed_Naser (3,860 points)   1 3
0 votes
19 responses 606 views

Hi Team, We have installed Openstack Pike in our campus but despite of numerous attempts we are just unable to build trove images that we can use to launch database instances.We also came across a mail thread where Mr. Amrith updates that ...

asked Nov 13, 2017 in openstack-dev by Ritesh_Vishwakarma (500 points)   1 1 1
2 x  
0 votes
0 responses 9 views

Hi, Here is the status update / focus settings mail for w43. Bugs ---- [High] https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1706563 TestRPC.test_cleanup_notifier_null fails with timeou [High] https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1685333 Fatal Python ...

asked Oct 25, 2017 in openstack-dev by =?iso-8859-1?Q?Bal=E (5,020 points)   1 2 4
0 votes
3 responses 14 views

Hi, I just cloned the networking-ovn master branch and ran the unit tests. I got the following ERROR: # tox .......... {9}networking_ovn.tests.unit.ovsdb.test_ovsdb_monitor.TestOvnConnection.test_connection_sb_start [0.015743s] ... ok ...

asked Oct 24, 2017 in openstack-dev by pranab_boruah (740 points)   1 5
0 votes
26 responses 19 views

(Reminder: we are in the TC election campaigning period, and we all have the opportunity to question the candidates. The campaigning period ends on Saturday, so make with the questions.) In my head, I have a mental picture of who I'm ...

asked Oct 18, 2017 in openstack-dev by Zane_Bitter (21,640 points)   4 6 9
 
0 votes
0 responses 11 views

Hello All, Mirantis - Fuel-7.0 I tried to re-deploy one node after all vms lost IPs and I din't have a clue about how to recover those. The deployment got into error state with following error: Parameter provider failed on ...

asked Oct 16, 2017 in openstack by Raja_T_Nair (1,020 points)   2 4
2 x  
0 votes
0 responses 11 views

Hi, Here is the status update / focus settings mail for w42. Bugs ---- [High] https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1706563 TestRPC.test_cleanup_notifier_null fails with timeou [High] https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1685333 Fatal Python ...

asked Oct 16, 2017 in openstack-dev by =?iso-8859-1?Q?Bal=E (5,020 points)   1 2 4
0 votes
8 responses 347 views

We currently have a working Liberty based Openstack deployment based on Ubuntu LT 14.04 (2 controllers, 4 compute). We have followed the instructions at http://docs.openstack.org/liberty/install-guide-ubuntu/ceilometer-install.html and ...

asked Oct 16, 2017 in openstack by expresswebsys_at_gma (340 points)   1 1
0 votes
0 responses 11 views

Hello All, I'm running my test/dev environments in Mirantis openstack. Fuel - 7.0 openvswitch 2.3.1-1~u14.04+mos2 3 controllers, 14 compute nodes. Recently, many vms lose connectivity completely, and they cannot renew IPs by doing a network ...

asked Oct 15, 2017 in openstack by Raja_T_Nair (1,020 points)   2 4
0 votes
2 responses 10 views

Hi everyone, As the Puppet modules CI is still in the process of getting plumbed properly with Zuul v3, you'll notice many of your checks failing. If you notice a job that has a legacy- prefix, it is probably not migrated yet and will ...

asked Oct 1, 2017 in openstack-dev by Mohammed_Naser (3,860 points)   1 3
0 votes
8 responses 260 views

Openstack version: Ocata Mech driver: OVS Security: Linuxbridge Hello! Anyone have any idea why DHCP for IPv4 works fine but DHCP for IPv6 doesn't? With Stateless or just SLAAC, the VM's calculate a correct IPv6 address from the IPv6 prefix ...

asked Sep 29, 2017 in openstack by Sterdnot_Shaken (900 points)   2 4 8
2 x  
0 votes
3 responses 33 views

Hi List, We are running Mitaka and having an MTU issue. Instances that we launch on our provider network use Jumbo Frames (9000 MTU). There is a Layer2 link between the OpenStack switches and our Core. This link uses and MTU of 1500. Up ...

asked Sep 15, 2017 in openstack by John_Petrini (1,880 points)   4 5
0 votes
0 responses 5 views

Hi all, If you happen to have been following along with recent discussions about introducing OpenStack SIGs then this won't come as a surprise. PS: the openstack-sig mailing list has been minted - get on it! The meta-SIG is now looking for ...

asked Sep 14, 2017 in openstack-operators by Blair_Bethwaite (4,080 points)   1 3 5
0 votes
4 responses 9 views

Hi all, as sending out a call for help with our precious jobs was very successful last time and we swept all Python 3 functional from Neutron pretty fast (kudos the the team!), here comes a new round of failures. This time I'm asking for ...

asked Aug 17, 2017 in openstack-dev by jlibosva_at_redhat.c (1,180 points)   1 4
2 x  
0 votes
20 responses 8 views

Hi operators, Please be aware that I have proposed the following patch: https://review.openstack.org/#/c/483937/ This removes the Operations Guide from the openstack-manuals repo and will no longer be accessible via docs.openstack.org after ...

asked Aug 12, 2017 in openstack-operators by a.settle_at_outlook. (3,220 points)   2 2
 
0 votes
7 responses 587 views

Hi, I am running OpenStack Ocata that as originally provisioned using RDO Packstack. I currently have Keystone configured to use a single identity backend which is LDAP. Everything works great with this configuration except Heat and Magnum. ...

asked Jul 27, 2017 in openstack by Tristan_Evans (280 points)   1 1 1
0 votes
0 responses 5 views

Hi, Here is the status update / focus setting mail about notification work for week 30. Better late than never. Bugs ---- [Undecided] https://bugs.launchpad.net/nova/+bug/1684860 Versioned server notifications don't include updated_at The ...

asked Jul 25, 2017 in openstack-dev by =?iso-8859-1?Q?Bal=E (5,020 points)   1 2 4
0 votes
15 responses 29 views

We are deploying 5 node openstack cloud for internal use and wondering what method we should use, initial test was on RDO packstack but i heard packstack isn't good for production, some people on google suggesting using triplo. I found its ...

asked Jul 25, 2017 in openstack by Satish_Patel (4,280 points)   2 13 20
0 votes
0 responses 552 views

Hello all, I'm currently having a issue whereby I'm unable to login with horizon even after logs show that authentication was successful. I am able to use the command line successfully without issue. In my troubleshooting I've tried to ...

asked Jul 12, 2017 in openstack by Casey_Richins (120 points)   1 1 1
0 votes
0 responses 8 views

Hi Tempest Team, We were trying to troubleshoot several tempest failures in an Openstack - Opendaylight based deployment. Almost all the tempest scenarios tests clean up the resources created in such tests at the end of running each such ...

asked Jun 30, 2017 in openstack by N_Vivekanandan (160 points)  
...