settingsLogin | Registersettings

Search:

Recent questions tagged uuid

0 votes
5 responses 42 views

      400 Bad Request       Getting images randomly from this store is not supported. Offset: 0, length: 33     

asked Nov 15, 2017 in openstack-dev by Matt_Keenan (260 points)   1
 
0 votes
0 responses 15 views

Greetings ironic folk! Like many other teams, we had very few ironic contributors make it to Sydney. As such, I wanted to go ahead and write up a summary that covers takeaways, questions, and obvious action items for the community that were ...

asked Nov 14, 2017 in openstack-dev by Julia_Kreger (1,460 points)   3
0 votes
4 responses 15 views

After moving from CentOS 7.3 to 7.4, I’ve had trouble getting live migration to work when a volume is attached. As it turns out when a live migration takes place the libvirt driver rewrites portions of the xml definition for the ...

asked Nov 2, 2017 in openstack-operators by Mike_Lowe (1,060 points)   2 2
0 votes
3 responses 21 views

Hey, We are in the process of integrating OpenStack Ironic into our own OpenStack Distribution. Still pulling all the pieces together ... have not yet got a successful ‘nova boot’ yet, so issues below could be configuration or setup ...

asked Oct 30, 2017 in openstack-dev by Waines,_Greg (2,700 points)   4 7
 
0 votes
0 responses 6 views

Update 40 will be the last one before a short gap unless someone else wants to fill the gap. Next week I'll be travelling to Sydney. The week after that I'll be taking a break in Sydney after the summit. The week after that I'll be lost in ...

asked Oct 27, 2017 in openstack-dev by cdent_plus_os_at_ant (12,800 points)   2 2 4
0 votes
23 responses 52 views

Hey everybody! tl;dr - If you're having issues with your jobs, check the FAQ, this email and followups on this thread for mentions of them. If it's an issue with your job and you can spot it (bad config) just submit a patch with topic ...

asked Oct 27, 2017 in openstack-dev by Monty_Taylor (22,780 points)   2 4 7
4 x  
0 votes
4 responses 18 views

Hi colleagues, it makes me crazy, but how to make it work file injection into instance? nova.conf already configured with ====== [DEFAULT] debug=true [libvirt] inject_partition = -1 [guestfs] debug=true [quota] injected_files = 5 ...

asked Oct 26, 2017 in openstack by Volodymyr_Litovka (1,100 points)   1 4 8
0 votes
8 responses 268 views

Hello All, We are trying to deploy one environment using Fuel 9.2, and it failed at around 23%. The error says: <> Error Provision has failed. Failed to execute hook 'shell' command: cd / && fa_build_image --image_build_dir ...

asked Oct 25, 2017 in openstack by Raja_T_Nair (1,020 points)   2 3
0 votes
14 responses 18 views

Hi all, I promised John to dump my thoughts on traits to the ML, so here we go :) I see two roles of traits (or kinds of traits) for bare metal: 1. traits that say what the node can do already (e.g. "the node is doing UEFI boot") 2. traits ...

asked Oct 23, 2017 in openstack-dev by Dmitry_Tantsur (18,080 points)   2 3 5
0 votes
0 responses 5 views

This is update 39 for resource providers and placement. # Most Important This week we had spec freeze, so now it is time to get rolling with the making and the doing. Most of the specs that are related to placement already had code in ...

asked Oct 20, 2017 in openstack-dev by cdent_plus_os_at_ant (12,800 points)   2 2 4
0 votes
0 responses 38 views

Hi matt You not only currently so I taught I would respond to your question regarding the workflow via email. http://eavesdrop.openstack.org/irclogs/%23openstack-nova/%23openstack-nova.2017-10-18.log.html#t2017-10-18T20:29:02 mriedem 1. ...

asked Oct 19, 2017 in openstack-dev by Mooney,_Sean_K (3,580 points)   3 7
0 votes
0 responses 7 views

This is update 38. It is confused because last week's update said in the subject that is was 36 but in the body that it was 37. It was 37. # Most Important Most important is simply making progress on the stuff that's outstanding. There's ...

asked Oct 13, 2017 in openstack-dev by cdent_plus_os_at_ant (12,800 points)   2 2 4
0 votes
4 responses 264 views

Hi, i've upgraded from newton to ocata and i my last problem (i hope so) is in the nova-api. if i try to create a new instance (horizon or cli) i get an "404 instance no found" error but is instance is created and started as well. ...

asked Oct 11, 2017 in openstack-dev by Kim-Norman_Sahm (320 points)   3 4
2 x  
0 votes
5 responses 66 views

Hello, I 've tried today to update my OpenStack installation to the latest Ocata version. What I did was to shutoff all running instances, perform all updates and then rebooted controller and compute nodes. All seemed to have finished ...

asked Oct 9, 2017 in openstack by Georgios_Dimitrakaki (5,080 points)   3 10 14
0 votes
2 responses 11 views

Update 36, accelerating into the cycle, is thinking about specs. # Most Important There are several specs outstanding for the main placement-related work that is prioritized for this cycle. And some of those specs have spin off specs ...

asked Oct 7, 2017 in openstack-dev by cdent_plus_os_at_ant (12,800 points)   2 2 4
 
0 votes
0 responses 20 views

Hi all! Here are my notes from the ironic (and a bit of nova) room in Denver. The same content in a nicely rendered form is on my blog: http://dtantsur.github.io/posts/ironic-ptg-denver-2017-1.html ...

asked Oct 6, 2017 in openstack-dev by Dmitry_Tantsur (18,080 points)   2 3 5
0 votes
11 responses 9 views

      Hi,   We have implemented OpenStack Ocata and Pike releases, able to consume Placement resource providers API, not able to consume resource class APIs’.     I tried to run Triats API in Pike set up too. I am not able to run ...

asked Oct 5, 2017 in openstack by Ramu,_MohanX (460 points)   1 1
5 x  
0 votes
2 responses 204 views

Hi. Nova developers. In cell v2 environment, when deleting a host (compute node) by 'nova service-delete', the records are soft deleted in the 'services' table and the 'compute_nodes' table of the cell database. But the record in ...

asked Oct 4, 2017 in openstack-dev by Takashi_Natsume (580 points)   1 2
0 votes
5 responses 125 views

So I started a fresh install of Pike on OpenSuSE in my test lab at work, and I’m having a hard time getting Magnum to work. I’m getting this error on Cluster Create: http://paste.openstack.org/show/622304/ (AttributeError: 'module' ...

asked Oct 3, 2017 in openstack-operators by Andy_Wojnarek (440 points)   3 3
0 votes
14 responses 73 views

Please consider the support of MDEV for the /pci framework which provides support for vGPUs [0]. Accordingly to the discussion [1] With this first implementation which could be used as a skeleton for implementing PCI Devices in Resource ...

asked Oct 2, 2017 in openstack-dev by Sahid_Orentino_Ferdj (1,020 points)   1
...